Mozaiek Communities: samen Gods gezin

Alleen geloven? Nee hoor. Geloven doe je samen! Dat leert Jezus ons. Ook Hij deelde Zijn leven met anderen. We hebben elkaar nodig. Je leven delen doe je in Mozaiek Communities. In de communities ontmoet je anderen én God. Want Jezus zegt: ‘Waar twee of meer bij elkaar zijn, daar ben Ik’.

Verlang jij naar meer van God? In communities groeit je vriendschap met anderen én met God. Je ontdekt steeds meer wie Hij is in jouw leven. Maar ook wie Hij is waar je woont, op je werk en op school. Zo zijn we kerk. Niet een gebouw. Maar gewoon. Jij en ik. Dan verandert alleen geloven in samen Gods gezin zijn.

Mozaiek Communities zijn voor iedereen

Van Love2Meet motorrijders tot Love2Meet voor jonge ouders. Teams waarin je meebouwt aan Mozaiek, Families die op zondag samen thuis de livestream van Mozaiek kijken of …​​. De Mozaiek Communities zijn voor iedereen. Dus ook voor jou!

Samen zijn wij Uw gezin

Allesomvattend, Lars Gerfen en Mozaiek Worship

Love2Meet

In de Love2Meet groepen van Mozaiek leer je andere mensen kennen en deel je het leven met elkaar. Samen ontdek je meer over Jezus. Iedereen is welkom! Of je Mozaiek nog maar net kent, zondag wel of niet naar de diensten komt of als je deel bent van Mozaiek.

Mozaiek Teams

Onze teams bouwen mee aan Mozaiek. Het zijn de mensen die voor je bidden, die op zondag alle stoelen klaarzetten of je kinderen leren wie God is. In de teams bouw je niet alleen mee aan Mozaiek, je leert anderen beter kennen en je geloof groeit.

Kingdom Business Community

Mozaiek Kingdom Business Community is een landelijk, missiegedreven ondernemersnetwerk voor leiders die geloven en investeren in de roeping van de kerk. We willen, met elkaar, actief bouwen aan een beweging van Hoop en Herstel, door de kerk én business heen.