Organisatie Mozaiek

Het leiderschapsteam van elke lokale Mozaiekgemeente bestaat uit drie teams: voorgangers, de raad van opzieners en onze coördinatoren van de teams.

Voorgangers

Voorgangers van Mozaiek werken in teams van twee of meer mensen. Daar kiezen we voor omdat we geloven dat diversiteit ons sterker maakt. Voorgangers van Mozaiek zijn in betaalde dienst en hebben de dagelijkse leiding over de gemeente. De voorgangers van Mozaiek036 zijn Arjen ten Brinke en Daniëlle Rebel-Boeve.

Coördinatoren van onze teams

Coördinatoren leiden onze teams en bedieningen. Denk aan team Welcome, Worship, Grow, Care en Facility maar ook aan onze jongerenbeweging WAY of Mozaiek Kids.

De raad van opzieners

Elke Mozaiekgemeente heeft een raad van opzieners. Zij staat los van de dagelijkse organisatie van de gemeente. Ze toetst of de bedieningen van Mozaiek invulling geven aan ​​onze visie en de roeping, signaleert wat er speelt in de gemeente en is eindverantwoordelijk voor de begroting. Daarnaast helpt de raad van opzieners ​​voorgangers goed te functioneren in hun bediening.

Landelijke beweging Mozaiek

Mozaiek groeit snel. Dat vraagt om leiderschap organisatie. Daarom hebben we een landelijk team dat de verantwoordelijkheid heeft om het DNA van Mozaiek te verankeren en vermenigvuldigen in onze lokale kerken.

Meer weten over Mozaiek?

Meer weten over hoe Mozaiek georganiseerd is? Doe mee met introductieprogramma van Mozaiek