Worship en productie

Van muziek tot licht en van visueel tot geluid. Alles wat te maken heeft met het vormgeven van onze samenkomsten valt onder worship en productie. Samen met een heel groot team werk je aan onze wekelijkse diensten. We doen er alles aan om het verhaal van Jezus te vertellen aan iedereen die komt.

Team Geluidstechniek

Zorgen dat we goed en mooi geluid hebben tijdens de samenkomsten. Dat is wat wij doen. Weet jij ook hoe je dat doet óf wil je dat leren? Kom dan bij ons team!

Team Lichttechniek

Wij zorgen ervoor dat alles tijdens de diensten goed uitgelicht wordt. Weet jij hoe je dat doet óf wil je dat leren? Kom dan bij ons team!

Team Visueel

Wij zorgen ervoor dat je mee kunt zingen met de liederen en ondersteunen de diensten met beeld. Heb je een beetje gevoel voor muziek en beeld of wil je dat wel leren? Je bent welkom in ons team.

Floormanagers

Alles in goede banen leiden voor én tijdens de samenkomst. Dat is waar wij goed in zijn. Ben jij een écht organisatietalent? Dan hebben wij je nodig!

Team Worship

Team Worship zorgt voor aanbiddingsmuziek tijdens de samenkomsten. Ben jij muzikant of zanger? En wil je jouw talent ontwikkelen en inzetten bij Mozaiek? Kom dan bij Team Worship!

Ja ik wil meehelpen!