Grow

God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen. Dat zeggen we steeds bij Mozaiek. Maar, hoe doe je dat eigenlijk? Grow helpt je groeien. Zodat er verandering komt in je leven. En God meer zichtbaar wordt thuis, op werk of op school. Iedereen mag meedoen met Grow.

We organiseren verschillende soorten avonden rondom allerlei thema’s. Zo staat er vast en zeker wat op de agenda wat ook bij jou past. Wat voor avond we ook organiseren, centraal staat jouw groei. En omdat we geloven dat je groeien samen doet, is er altijd ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Identiteit in Christus

In mei zullen we gaan starten met een volgende Grow-serie: Identiteit in Christus.

We gaan met elkaar een cursus volgen van Royal Mission over Identiteit. In vijf avonden zullen we een aantal video’s gaan kijken. We zullen met elkaar in gesprek gaan over deze video’s. Er komen 3 thema’s aan bod:

  • De natuurlijke toestand van het menselijke ego.
  • Een vernieuwd bewustzijn van eigenwaarde.
  • Leven in en vanuit je identiteit.

Anders gezegd we gaan onderzoeken wat de zondeval betekende en hoe de menselijke natuur veranderde. Wat is er veranderd bij je wedergeboorte? En wat betekent dit in je dagelijks leven? Het thema geest, ziel en lichaam komt uitgebreid aan bod.

Deze cursus bestaat uit 5 avonden:

Data: Woensdag 8, 22 mei, 5 en 19 jun en 3 juli.

Tijd: Begin tijd is 19.30 - 21.30 daarvoor is er koffie vanaf 19.15

Locatie: Zodra dit bekend is ontvang je hier bericht over

Kosten: Vrijwillige bijdrage voor de onkosten ( locatie en koffie/thee)

Introductiecursus Mozaiek036

De introductiecursus wordt meermaals per jaar gegeven en biedt iedereen die meer wil weten over Mozaiek de kans om kennis te maken. In de introductiecursus staan we stil bij de identiteit van de gemeente, visie, missie, cultuur, leiderschap, de verschillende bedieningen en nog veel meer. Er is volop ruimte voor dialoog en ontmoeting met andere Mozaiekers.

Stel Grow een vraag

Je mag ons altijd mailen via [email protected]. We vinden het leuk om je verder te helpen.  

Alpha Cursus

Bij Alpha staat de vraag centraal: ‘’Wat geloof jij?’’ en… ‘’is er meer?’’ Wij geloven in Alpha en moedigen iedereen die meer wilt weten over het christelijke geloof aan om een Alpha-cursus te volgen. Tijdens deze cursus van ca. 10 avonden is er alle ruimte voor vragen. Je gaat samen met andere een reis aan om te ontdekken wat ‘geloven’ voor jou betekent.

“Door deel te nemen aan Alpha heb ik ontdekt
dat ik nooit meer eenzaam hoef te zijn en dat ik dankbaar kan zijn voor het leven!”

- Deelnemer Alpha cursus